Edumánie

V sobotu 27. 4. 2019 od 9 do 17 hodin se na Střední škole hotelové Pelhřimov uskuteční festival Edumánie, den zajímavostí ve vzdělání pro děti, rodiče a pedagogy. Akci pořádá nezisková organizace Hodina H, která se dlouhodobě věnuje neformálnímu vzdělávání.

Pro účastníky je připraven bohatý program, například tvořivé hrátky pro nejmenší, technický koutek nebo workshop Věda nás baví pro děti. Pro rodiče jsou pak přichystány workshopy jako Nelehká výchova dítěte v digitálním století, a nebo typy, jak poznat dobrou školu pro své dítě. Pro pedagogy bude v programu například přednáška o tom, jak děti vést ke správnému pohybu, seznámení s woodcraftem apod. To vše je však jen malou ochutnávkou z celého připravovaného programu. Přednášky a workshopy povede mnoho zkušených lektorů, kteří se věnují zážitkové pedagogice, neformálnímu vzdělávání, supervizi, sociální výchově a dalším činnostem.

Během Edumánie bude otevřen dětský koutek s hlídáním dětí. Registraci a všechny potřebné informace včetně programu najdete na stránkách https://www.edumanie.cz/ .

VSTUPNÉ

  • děti zdarma
  • dospělí 180 Kč - od 13:00 110 Kč
  • v předprodeji v Hodině H 150 Kč

MÍSTO KONÁNÍ

Střední škola hotelová Pelhřimov, Slovanského bratrství 1664, Pelhřimov

Bezplatně bude během Edumánie otevřen dětský koutek s hlídáním dětí a také šatna.

Datum konání
27.04.2019 - 27.04.2019
Pravidelná
Ne
Organizátor
Hodina H, z. s.
Adresa
Slovanského bratrství 1664
Pelhřimov
39301
Kraje
Vysočina
Url adresa
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče
Obor
Technika
Cílové skupiny
Děti - mateřská škola, Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, studenti VŠ, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Hodnocení