Projekty v aplikované ekonomii pro nadané studenty 2019

Aktivita je zdarma

 

23.9.2019  —  9.12.2019
program je pro účastníky zdarma (je podpořen z prostředků MŠMT)
CERGE-EI, Politických vězňů 7, Praha 1

KE STAŽENÍ

Projekty v aplikované ekonomii pro nadané studenty 2019

letáček ( 46 kB)

Tento 12týdenní kurz je určen středoškolákům, kteří chtějí do hloubky porozumět ekonomii a naučit se používat výzkumnou metodologii v praxi. S pomocí výzkumníků CERGE-EI se studenti zapojí do konkrétního výzkumného projektu, naučí se používat výzkumnou metodologii a získají zpětnou vazbu a podněty pro budoucí studium. Absolvují také workshop anglického odborného projevu, který jim pomůže s prezentací výsledků jejich projektů.

Program je výjimečnou příležitostí pro studenty, kteří se zajímají o společenské vědy a chtějí si vyzkoušet práci na projektech v reálném akademickém prostředí pod vedením zkušených lektorů a tutorů.

Program je podporován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. V minulém roce se jej zúčastnili studenti ze 15 pražských i mimopražských škol. Shrnutí závěrečných prezentací loňského ročníku (včetně krátkého videa) jsou dostupné zde.

Podrobnosti k letošnímu ročníku, včetně jednoduché online přihlášky, najdete na webových stránkách programu.

Program probíhá od konce září do poloviny prosince v prostorách CERGE-EI (1x týdně ve večerních hodinách) a pracovním jazykem je angličtina.

Bližší informace

Datum konání
23.09.2019 - 09.12.2019
Pravidelná
Ne
Organizátor
CERGE-EI
Adresa
Politických vězňů 7
Praha 1
11000
Kraje
Hlavní město Praha
Url adresa
Typ
Žáci a studenti
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
studenti SŠ
Hodnocení