Science Elementary Micro School

Vzdělávání ve Science Elementary Micro School

V Science School se silně zaměřujeme na podporu akademického a tvůrčího růstu. S vysoce individuálním přístupem usilujeme metodicky o rozvoj inovativních, kreativních a kritických vlastností malých myslitelů prostřednictvím přístupu k pokročilým vzdělávacím standardům a technologiím, s náležitou hloubkou i rigorózností. Vytváříme tak vhodné podmínky pro emocionálně sociální růst jejich osobnosti a rozvoj samostatného myšlení.

Studenty přesto připravujeme tak, aby jejich vědomosti v daný čas splňovaly standard základního vzdělávání platný v ČR. Jsou tak vědomostně připraveni a vybaveni portfolii spolu s hodnocením pro pravidelná přezkoušení v zastřešující škole.

Docházka

Pro školní rok 2022 / 2023 otevíráme dvě třídy. Třída je tvořena vždy maximálně čtyřmi studenty, které vedou souběžně dva vyučující.  Délka výuky je 4 hodiny (9:00 až 13:00) včetně přestávek, výuka je dvakrát týdně (pondělí a čtvrtek nebo úterý a pátek).  

Stravování je možné v místě. Obědy zajišťujeme dovážkou dle objednávky nebo si žáci nosí vlastní.

Školné

Školné činí 4.800,- Kč měsíčně a zahrnuje náklady na pomůcky a vybavení pracovními a ochrannými prostředky. Škola ve spolupráci se sponzory může poskytnout talentové nebo sociální stipendium

Pomoc s vyřízením IVP nebo IV pro rodiče talentovaných dětí

 Jste-li rodiče přijatých studentů, rádi vám poradíme, jak vyřídit individuální vzdělávací plán nebo individuální vzdělávání a v důležitých krocích vám rádi pomůžeme.

Datum konání
01.09.2022 - 30.06.2023
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
OpenTechLab Jablonec nad Nisou s. r. o.
Adresa
B. Němcové 10
Jablonec nad Nisou
46601
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
28.07.2022 - 01.09.2022
Obor
Pedagogika
Cílové skupiny
Žáci - první stupeň
Hodnocení