Letní vědecký kemp 2023 aneb „Škola v přírodě pro dospělé“

LETNÍ VĚDECKÝ KEMP JE V ROCE 2023 ROZDĚLEN DO 3 KURZŮ:

  • 7. – 11. 8. 2023 pro učitele a učitelky základních škol se zaměřením na 1. stupeň, školní družiny a přírodovědné kroužky

Button rezervace 1

  • 11. – 15. 8. 2023 pro učitele a učitelky fyziky a matematiky na 2. stupni základních škol, SOŠ, SOU a gymnáziích

Button rezervace 2

  • 15. – 19. 8. 2023 pro učitele a učitelky chemie a biologie na 2. stupni základních škol, SOŠ, SOU a gymnáziích

Button rezervace 3

KOMU JE KURZ URČEN?

Učitelkám a učitelům přírodovědných oborů ZŠ a SŠ. Celková kapacita každého kurzu je 14 účastníků. Každý účastník dostane po jeho ukončení certifikát o absolvování Letního vědeckého kempu se jménem a datumem narození účastníka i informací o počtu absolvovaných hodin kurzu. 

MÍSTO

Letní vědecký kemp se v roku 2023 uskuteční v Olomouci. Program kurzů bude probíhat v konferenčních prostorách Umělěckého centra Univerzity Palackého (Univerzitní 225/3, 779 00 Olomouc). Dopravu na akci a z akce si zajišťují a hradí sami účastníci. Ubytování pro účastníky bude v dvoulůžkových pokojích (s oddělenými postelemi) v Hotel Gól

PROGRAM V ROCE 2023

PROGRAM KURZU ZŠ  PROGRAM KURZU ZŠ (1)  PROGRAM KURZU ZŠ (2)

Kurzem pro pedagogy základních škol vás provedou zkušené lektorky Andrea TláskalováJitka Soukupová, Václava Kopecká Pavla Machová ukázkou sladkých i kyselých experimentů, různorodých her a praktických aktivit z oblasti přírodovědy, fyziky a chemie.

Na kurzu pro pedagogy fyziky a matematiky představí Václava KopeckáVojtěch Žák, Irena Adámková, Miloš Tichý a Vít Boček množství praktických pokusů do online i offline výuky, které se budou věnovat například elektřině, termice, optice, měření lidského těla i měření lidským tělem.

Na kurzu pro pedagogy chemie a biologie se můžete těšit na organické i elektrochemické experimenty s lektorku Květoslavu Stejskalovou nebo na zkoumání chromatografie, cukrů a polysacharidů s Janem Kolářem.

Hlavní program kurzu doplní komentované prohlídky Uměleckým centrem Univerzity PalackéhoCentrem strukturní a funkční genomiky rostlinČeského institutu výzkumu a pokročilých technologií a návštěvy Pevnosti poznání a Vlastivědného muzea

CENA

Cena za kurz je 4 900 Kč s DPH.

Cena zahrnuje ubytování, účast a drobné občerstvení na workshopech, pomůcky a spotřební materiál využitý během workshopů, nemalé množství nápadů a zajímavých poznatků. Odnesete si učební materiály, metodiky, návody k pokusům a samozřejmě také spoustu inspirace do výuky ve škole. V ceně nebude zahrnuto stravování (kromě snídaní, které budou součástí ceny za ubytování) a doprava na kurz. Cenu za kurz zaplatíte před zahájením kurzu na základě faktury, kterou vám pošleme na váš kontaktní e-mail. V případě, že se nenaplní kapacita kurzu, bude zrušen a nebudete za něj platit. Změny kurzů vyhrazeny. Letní vědecký kemp nemá akreditaci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. O proplacení kurzu lze žádat na vaší škole v rámci čerpání Šablony Operačního programu Jana Amose Komenského.

Kontaktní osoba: Nikola Dašková, daskova@ssc.cas.cz

Datum konání
07.08.2023 - 19.08.2023
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
AV ČR
Adresa
Národní 3
Praha 1
117 20
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
03.07.2023 - 31.07.2023
Aktivita
Konference
Typ
Pedagogové, Odborná veřejnost
Obor
Biologie, Chemie, Fyzika
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ
Hodnocení