150. výročí periodické tabulky

 

Program: 
29. 6. - 1. 9. (letní prázdniny) 

  • Soutěž Superhrdinové periodické tabulky - hledej po iQLANDII postavy chemických komiksových hrdinů, vyplň do soutěžní karty odpovědi a budeš-li mít trochu štěstí, vyhraj pěknou cenu. Ze správných odpovědí losujeme každý týden čtyři vstupenky do iQLANDIE

od 2. 9. na objednání

  • Tematická science show pro školy - Oživlá tabulka prvků. Pravidla periodické tabulky, vybrané prvky, pokusy. Určeno pro žáky 8. a 9. tříd. 

podzim

  • Tabulkové deskohraní - aktivity s deskovými hrami na téma periodická tabulka prvků


1. - 24. 12. (advent)

  • Adventní kalendář Dmitrije Ivanoviče Mendělejeva - otevírej virtuální okénka originálního adventního kalendáře a soutěž o ceny. Hlavní výhrou je roční rodinná permanentka do iQLANDIE. 


       

Exponáty 
Pokud se chceš stát skutečným odborníkem na periodickou tabulku, určitě nevynech náš exponát Interaktivní tabulka prvků. Nejen, že je napěchovaný zajímavostmi o jednotlivých prvcích, slouží také jako mixážní pult pro sestavování sloučenin. Po namíchání správného poměru mezi zvolenými prvky tě exponát odmění krátkým videem, ukazujícím použití této sloučeniny. 

Zajímavosti ze světa prvků

Sleduj  Facebook, Instagram i Youtube a dozvíš se v průběhu celého roku spousty zajímavostí i třeba zákulisních informací o prvcích od vodíku po oganesson.

Tematické produkty v našem iQSHOPU

 Kousek chemie si s sebou můžeš odnést i s sebou domů. V našem iQSHOPU máme v nabídce třeba knížku Mizející lžíce, růžový sníh a jiskřící bonbóny, originální autorské pexeso, chystají též omalovánky a další produkty z fascinujícího světa periodické tabulky prvků.

Datum konání
29.06.2019 - 01.09.2019
Pravidelná
Ne
Organizátor
iQLANDIA
Adresa
Nitranská 410/10
Liberec
46007
Kraje
Liberecký
Url adresa
Typ
Žáci a studenti
Obor
Chemie
Cílové skupiny
Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň
Hodnocení