FESTUP 2019

PROGRAM 4. ročníku:

video

EXPO & RELAX ZÓNA

Kolem inovací se nemusíte jen procházet. Dotkněte se jich, vyzkoušejte je a ochutnejte! Čeká Vás jedna z největších interaktivních expozic startupů v kraji – dechberoucí technické vychytávky i gastronomické novinky. Odpočinout si budete moci ve stylové relax zóně se skvělým programem!

Po celou dobu akce

11:00 – 17:30

Sháníte práci nebo naopak potřebujete najít někoho do týmu? Ať už na full time či na chvilku, se zkušenostmi nebo bez – pokud máte ambice, přijďte na rande s firmou! Představíte se firmě, firma vám a zkusíte najít společnou řeč. A po 5 minutách BANG! Přesunete se o židli vedle vstříc další nadějné spolupráci.

Meeting zóna

11:00 – 13:00

HR RANDE

Hvězdy z businessu

Přednáška o teorii je nuda, vyprávění o úspěchu je motivující, o neúspěchu poučné, ale tipy a triky od špiček v oboru vám dají nejvíc. Přijďte si poslechnout příběhy okořeněné praktickými návody, které narozdíl od výuky v lavicích nezapomenete. Loni jsme takhle přivítali zástupce Google, CEO Dáme jídloMarkuse Kruga – režiséra One Man Show nebo Simonu Kijonkovou – zakladatelku Zásilkovny … a kdo to bude letos? Jména speakerů oznámíme již brzy!

Hlavní pódium

12:00 – 14:00

Na Festupu si můžete sjednat bezplatnou schůzku s řadou expertů, kteří si s vámi na půl hodiny sednou a pomohou posunout vaše podnikání vpřed. Sociální sítě, business plán nebo validace nápadu? Proberte to všechno se špičkami v oboru!

Meeting zóna

13:30 – 15:30


Konzultujte s experty

“Hodina H”

Nenechte si ujít závěrečný boj pěti prezentujících startupů o finanční odměnu a hlavně o přízeň poroty a vás! Mezi prezentacemi a vyhlášením vítěze vás také čeká vystoupení hlavní hvězdy Festupu – tipnete si, kdo to bude?

Hlavní pódium

15:00 – 17:00

Akci organizačně zajišťuje ICUK ve spolupráci s UJEP a dalšími partnery
Datum konání
22.10.2019 - 22.10.2019
Pravidelná
Ne
Organizátor
Inovační centrum Ústeckého kraje
Adresa
Klíšská 910/28
Ústí nad Labem
40001
Kraje
Jihočeský, Ústecký
Url adresa
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Odborná veřejnost
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, studenti VŠ
Hodnocení