To nej z IQ play - výstava ve Zlíně

Aktivita je zdarma

Herna je určena dětem od 2 let, ale zaručeně pobaví i dospělé. Mnohé jistě překvapí, jak velká škála moderních her a hraček, které rozvíjejí dětskou kreativitu a motoriku, je dnes k mání. Nechybí ani úplné novinky nebo různé rarity. Herna je přímo v obchodní pasáži otevřena denně od 9 do 18 hodin.

Festival IQ play je putovní výstavou, která právě na Obchodním domě ukončí letošní půlroční cestu po českých a moravských městech. Představí vybrané exponáty, které se během té doby těšily největší pozornosti návštěvníků. Patří k nim mj. designové stavebnice Toypex, které tvoří polovinu herny. Jsou unikátní velmi lákavým designem, barevností, tvarem i způsobem spojování. Většinu si návštěvníci vyzkouší úplně poprvé, v kamenných prodejnách totiž nejsou dostupné.

K unikátům patří i zvětšeniny různých stolních her, které jsou v ČR k dispozici pouze v jednom vydání, včetně velmi lákavých obřích šachů a dámy. K vyzkoušení jsou tu i nejnovější hry od proslulé značky Mindok jako Červená Karkulka, Tři prasátka, Lovci duchů či Vesmírná mise, logické skládačky pro jednoho hráče od IQ Fit, IQ Blox a IQ Fokus nebo zajímavé magnetické stavebnice a kreslící magnetické tabulky.
Zkrátka hotový ráj pro zábavu dětí i jejich rodičů, který (nejen) v sychravých podzimních dnech jistě přijde vhod.

Vedle výstavy To nej z Festivalu IQ Play se na Obchodním domě Zlín chystají i další zajímavé akce. V sobotu 12. října se koná Latino Night s ukázkami latinskoamerických tanců, v pondělí 14. října jsou zváni milovníci scénického čtení na Listování s Lukášem Hejlíkem.

Datum konání
01.10.2019 - 31.10.2019
Pravidelná
Ne
Organizátor
Festival IQ Play
Adresa
nám. Práce 2523 Obchodní dům Zlín
Zlín
76001
Kraje
Zlínský
Url adresa
Typ
Žáci a studenti
Obor
Technika
Cílové skupiny
Děti - mateřská škola, Žáci - první stupeň
Hodnocení