Super zábavná science show

Program probíhá po celý měsíc v Divadle vědy (III. patro ve Velkém Světě Techniky)

pondělí – pátek: 10:30, 12:30, 14:00

sobota – neděle: 12:00, 14:00, 16:00

Divadlo se nachází ve třetím patře našeho science centra. V tomto multifunkčním prostoru probíhají populárně naučné přednášky nebo workshopy s různými tématy, ale především se zde v pravidelných časech koná naše science show, která v sobě mísí získávání nových znalostí a prvky zábavy.

Kapacita Divadla vědy je 105 míst a velikostí mu tak nemohou konkurovat jiná science centra na Moravě. Díky pohodlným sedacím pytlům si můžete užít ničím nerušenou show plnou zábavy. Prostor je navíc velmi dobře akusticky koncipován a nadstandardně technicky vybaven, takže i obyčejná přednáška se stane nevšedním zážitkem.

Divadlo vědy vede náš potrhlý vědec prof. Hugo Křemík, který ve své laboratoři zkouší ty nejefektnější pokusy, které poté se svým vědeckým týmem předvádí všem vědychtivým návštěvníkům našeho science centra. Naši vědátoři mají za sebou již více než 1000 těchto představení nejen v Divadle vědy, ale také na různých kulturních akcích v Moravskoslezském kraji. Mohli jste je tak vidět například na Colours of Ostrava, Beats for Love, Ladné Čeladné, Výstavě hraček či v obchodním centru Nová Karolina.

V současné době máme v repertoáru čtyři druhy těchto vědeckých, ale zároveň také zábavných představení, ve kterých se během pouhé půl hodiny dozvíte spousty nových informací. Odvážnější z vás dostanou možnost vyzkoušet si některé pokusy na vlastní kůži pod vedením našich zkušených vědců, kteří se postarají o to, abyste z našeho představení odcházeli s úsměvem na rtech, ale hlavně obohaceni o nové vědomosti.

Datum konání
01.03.2020 - 31.03.2020
Pravidelná
Ne
Organizátor
Svět techniky Ostrava
Adresa
Ruská 2994/18
Ostrava-Vítkovice
70300
Kraje
Moravskoslezský
Url adresa
Typ
Žáci a studenti
Obor
Chemie, Fyzika
Cílové skupiny
Děti - mateřská škola, Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň
Hodnocení