Colors of Finance

Po třech úspěšných ročnících odborné konference přichází ročník čtvrtý.
Přednášky se již tradičně zaměří na aktuality a trendy z finančního světa. Ročník 2020 bude klást důraz na panelové diskuse za účasti odborníků z oboru. Kromě toho nabídne konference pestrý program se zaměřením na produktové workshopy, vzdělání, osobní růst a rozvoj obchodních dovedností, a to pod taktovkou významných osobností a známých jmen. Sledujte nás na FB.

PŘEDSTAVÍME VÁM NOVINKY A TRENDY

Konference reaguje na aktuální výzvy a trendy finančního světa. V rámci veletrhu vám své nejnovější produkty a služby představí na 80 vystavovatelů.

ZÍSKÁTE NOVÉ KONTAKTY

Využijte příležitost pro navázání nových kontaktů, které jsou pro úspěšný byznys klíčové. Kde jinde je získáte jednodušeji než na jedné z největších networkingových událostí v regionu.

MOTIVUJEME VÁS K OSOBNÍMU ROZVOJI

Kdo by nechtěl žít pozitivněji, šťastněji a efektivněji? Inspirujte se přednáškami motivačních řečníků a koučů, kteří vám ukáží, jak využít váš potenciál naplno.

ZAVÍTÁTE DO VÝJIMEČNÝCH PROSTOR

Multifunkční aula GONG, která je součástí národní kulturní památky Dolních Vítkovic, vás oslní nevšedními prostory a špičkovou audiovizuální technikou.

ZDOKONALÍTE SVOU FINANČNÍ GRAMOTNOST

Speciální program pro žáky, studenty i laickou veřejnost vám pomůže lépe porozumět financím a zacházení s nimi v různých životních situacích.

PODPOŘÍME SPOLEČNĚ VZDĚLÁVÁNÍ MLÁDEŽE

S růstem konference roste i naše potřeba společenské odpovědnosti. Společně tak podpoříme vybraný sociální projekt zaměřený na vzdělávání mládeže.

Datum konání
15.10.2020 - 15.10.2020
Pravidelná
Ne
Organizátor
Dolní oblast VÍTKOVICE, z.s.
Adresa
Vítkovice 3004
Ostrava
703 00
Kraje
Moravskoslezský
Url adresa
Aktivita
Konference
Typ
Žáci a studenti, Odborná veřejnost
Obor
Společenskovědní
Cílové skupiny
studenti SŠ, studenti VŠ, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Hodnocení