Letní prázdniny ve VIDA! Brno

Zažijete vichřici, rozpoutáte tornádo, postavíte magnetickou sochu nebo vstoupíte do obřího srdce. Ve venkovní expozici na vás čekají obří uši, malování světelnými paprsky, hučící kámen nebo tlaková fontána.

Celá expozice je navíc plně klimatizovaná, takže i v parném létě se u nás příjemně ochladíte.

PRÁZDNINOVÝ DINO PROGRAM

Na letní prázdniny připravila VIDA! speciální DINO program. Čeká vás jedinečný 3D film Dinosauři a dílny s pokusy Cesta do druhohor. Film vás zavede do doby, kdy Antarktida byla domovem obřích ještěrů. Seznámíte se s osmimetrovým masožravým dinosaurem, dlouhokrkými býložravci i předchůdci krokodýlů se zuby ostrými jako břitva. Pro menší děti nabízíme ve spolupráci s Dinoparkem poutavý desetiminutový 3D snímek Příběh mláděte.

V programu s pokusy si zase vyzkoušíte výbuch sopky nebo hledání pravěkých fosilií. Zjistíte také, jak vypadá trilobit nebo zub Tyranosaura Rexe. V závěru si vyrobíte vlastního dinosaura na památku. 3D film i program s pokusy je za příplatek ke vstupnému.

TĚŠTE SE NA ZÁŽITKY DINOSAUŘÍCH ROZMĚRŮ

https://www.youtube.com/embed/hju8tlN9es8" width="100%" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" style="box-sizing: border-box;">

 
Datum konání
01.07.2020 - 31.08.2020
Pravidelná
Ne
Organizátor
Vida Science Centrum
Adresa
Křížkovského 554/12
Brno
603 00
Kraje
Jihomoravský
Url adresa
Registrace od - do
06.07.2020 - 31.08.2020
Typ
Žáci a studenti, Rodiče
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
Děti - mateřská škola, Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň, Rodiče
Hodnocení