Moderní trendy v potravinářství - zaměření na cereální chemii, technologii a výživu
Aktivita je zdarma
20. října 2020 od 17:00 - 18.30
Moderní trendy v potravinářství - zaměření na cereální chemii, technologii a výživu
Přednáší: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
Datum konání |
20.10.2020 - 20.10.2020
|
---|---|
Pravidelná |
Ne
|
Organizátor |
VŠCHT
|
Adresa |
Vítězné náměstí
Praha 6-Dejvice 16000 |
Kraje |
Hlavní město Praha
|
Url adresa | |
Registrace od - do |
30.09.2020 - 20.10.2020
|
Typ |
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
|
Obor |
Chemie
|
Cílové skupiny |
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, studenti VŠ, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
|
Hodnocení |