Moderní trendy v potravinářství - zaměření na cereální chemii, technologii a výživu

Aktivita je zdarma

20. října 2020 od 17:00 - 18.30
Moderní trendy v potravinářství - zaměření na cereální chemii, technologii a výživu
Přednáší: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

Datum konání
20.10.2020 - 20.10.2020
Pravidelná
Ne
Organizátor
VŠCHT
Adresa
Vítězné náměstí
Praha 6-Dejvice
16000
Kraje
Hlavní město Praha
Url adresa
Registrace od - do
30.09.2020 - 20.10.2020
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Obor
Chemie
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, studenti VŠ, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Hodnocení