Kroužek Malý programátor 2

Ptá se Vaše dítě, jak fungují roboti, co je to Python a jak je možné pomocí počítačového kódu udělat cokoliv na světě? Kroužek Malý programátor 2 ho pak bude určitě bavit!

Děti se zde během lekcí seznamují s rozšířenými základy matematiky, informatiky a hlavně si prohlubují logické myšlení. Jako správní programátoři se naučí sestavovat a programovat roboty, vytvářet webové stránky nebo programovat v jazycích jako je Java, Python a další. Konkrétní náplň výuky se odvíjí od specializace lektora, který daný kroužek vede.

Lektor je odborník v IT a podle svého zaměření představuje dětem taje programování s nadšením i humorem matfyzákovi vlastním.

Kroužek je vhodný pro absolventy kroužku Malý programátor 1, ale i pro ostatní děti s pokročilými znalostmi v oblasti programování – doporučujeme od 8-9 let, ale je vhodný i pro žáky 2. stupně ZŠ, vždy záleží na konkrétních zájmech a vyspělosti dítěte.  

Náplň kroužku a přístup lektora jsou vždy přizpůsobeny individuálně podle složení kolektivu dětí na kroužku.

Kroužek probíhá v budově Podolské vodárny na Praze 4, v případě zhoršené epidemiologické situace budou kroužky dočasně vedeny online, aby děti o nic nepřišly.
Více info a přihlášky: undefined

Datum konání
07.10.2020 - 27.01.2021
Pravidelná
Ano
Den
středa
Od - do
16:45 - 17:45
Organizátor
Talentpoint Intellectus
Adresa
Podolské nábř. 10
Praha 4
14000
Kraje
Hlavní město Praha
Url adresa
Registrace od - do
01.09.2020 - 30.10.2020
Typ
Žáci a studenti, Rodiče
Obor
Programování
Cílové skupiny
Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň
Hodnocení