IBIS (interaktivní biologický seminář) - 5. ročník startuje

Aktivita je zdarma

PROČ ŘEŠIT IBIS?

Jsi na střední škole a chystáš se maturovat z biologie? Chceš se hlásit na vysokou na přírodovědný obor nebo medicínu, farmacii či veterinu? Baví tě biologie a rád objevuješ nové věci? Chceš se dozvědět více o světě kolem sebe? Pak je IBIS určený právě Tobě!

JAK JE IBIS ORGANIZOVÁN?

Seminář vedou studenti a učitelé Přírodovědecké a Lékařské fakulty MU a probíhá téměř zcela přes online rozhraní na stránkách ibis.sci.muni.cz. V několika sadách během školního roku zde budou zveřejněny úkoly z nejrůznějších oblastí biologie se zřetelem na moderní trendy a nejnovější poznatky. IBIS je seminář pro jednotlivce, což nám umožní nejen spravedlivější hodnocení úkolů, ale i výběr účastníků na soustředění K-SCUK. A protože biolog je tvor zvídavý a jen virtuální prostředí mu nestačí, proběhne také několik víkendových setkání, kde se seznámíš s ostatními řešiteli a organizátory, vyzkoušíš si unikátní experimenty v moderních laboratořích a v terénu se podíváš na biologicky zajímavá a cenná místa.

CO MI IBIS PŘINESE?

Při řešení úkolů semináře a na víkendových soustředěních se naučíš mnohem více, než Ti mohou říci ve škole a poznáš spoustu zajímavých lidí. Samozřejmě také zažiješ mnoho zábavy.

Datum konání
05.10.2020 - 31.05.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
RECETOX
Adresa
Kamenice 753/5
Brno
63500
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
05.10.2020 - 22.11.2020
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče
Obor
Biologie
Cílové skupiny
studenti SŠ
Hodnocení