Webinář pro ředitele ZŠ představí možnosti rozvoje nadaných dětí

Aktivita je zdarma
Pracovat s nadanými dětmi je pro pedagoga radost, rychle a rády se učí, ale stolí to úsilí. Jak na to, aby škola pomáhala nadaným v rozvoji a učitelé přitom nebyli vyčerpaní, poradíme na online setkání platformy na podporu nadaných, které proběhne v úterý 2. 3. 2021 od 13 do 15 hodin.
V rámci projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje II pro Vás metodičky nadání Mgr. Eva Dušková, DiS. a Mgr. Marie Kašparová připraví přehled možností, které může ředitel základní školy využít, aby nastavil péči o nadané žáky především napříč prvním stupněm.
Budeme hovořit o konkrétních příkladech z praxe a představíme podrobnosti dlouhodobé spolupráce po dobu trvání projektu. Podpora jednotlivých škol spočívá především v konzultacích, informačním servisu a vzdělávání pedagogického sboru na náklady projektu.
Pokud Vás téma zajímá, budeme rády, když se přihlásíte na tomto odkazu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez0JZX2hpADUFRmZMT8FKEvtMUGASCWbH0Gb-3xZD3O7g3JQ/viewform?usp=sf_link.
Vaše dotazy zodpovíme na adrese eva.duskova@kraj-lbc.cz.
 
Dozvíte se:
Vzdělávání pedagogů - co je možné z projektu NAKAP LK II?
Prostor pro sdílení zkušeností, diskuse - co se osvědčilo u Vás?
 
Mgr. Eva Dušková, DiS., Mgr. Marie Kašparová
metodičky nadání aktivity zkvalitnění péče o nadané žáky projektu NAKAP LK II
 
Datum konání
02.03.2021 - 02.03.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
KÚ LK
Adresa
U jezu
Liberec
46001
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
01.03.2021 - 02.03.2021
Typ
Pedagogové, Odborná veřejnost
Obor
Společenskovědní
Cílové skupiny
Pedagogové
Hodnocení