Den otců ve VIDA! Brno

Aktivita je zdarma

Program na Den otců

Mrak v lahvi

Dílny s pokusy o počasí pro rodiny s dětmi. Více informací: Odhalte tajemství mlhy, sněhu nebo duhy. Navštivte s dětmi labodílny o počasí.

Vejde se mrak do lahve? Jak vypadá sněhová vločka pod mikroskopem? Kolik spotřebujeme vody a jak její množství souvisí s počasím? Odpovědi najdete na víkendových labodílnách, kde si sami vyzkoušíte pokusy týkající se počasí. Zjistíte rozdíl mezi rosou a jinovatkou nebo rozpoutáte vlastní vodní vír. Na závěr si vyrobíte difrakční rámeček, díky kterému uvidíte duhu všude kolem nás.

Bastlírna 

Ukažte dětem, co všechno společně dokážete. Navštivte naši Bastlírnu – prostor pro všechny nadšené kutily. 

Moneybox

Rodinná hra o penězích. Vyberte si některý z mnoha boxů a řešte zapeklité úkoly ze světa financí. 

Výstava (Ne)omezení

Zajímá vás, jak nevidomí párují ponožky nebo jak vypadá domovní zvonek pro neslyšící? Chtěli byste si vyzkoušet jízdu na invalidním vozíku? Nebo otestovat sporty pro lidi se zrakovým postižením? Vyzkoušejte si život s hendikepem.

Jak koupit vstupenku?

Na Den otců mají tatínci a dědečkové v doprovodu platících dětí vstup zdarma. Vstupenky do expozice můžete koupit v den návštěvy na pokladně nebo s předstihem také online skrze náš e-shop.

Pokud nakupujete vstupenky online, kupte vstupenky v e-shopu pro děti, případně další dospělé osoby. Pro volnou vstupenku pro tatínka nebo dědečka využijte tlačítko "Přidat vstup zdarma".

Datum konání
20.06.2021 - 20.06.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
Vida Science Centrum
Adresa
Křížkovského 554/12
Brno
603 00
Kraje
Jihomoravský
Url adresa
Registrace od - do
09.06.2021 - 20.06.2021
Typ
Rodiče
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
Rodiče
Hodnocení