Letní škola učitelů matematiky a fyziky 2021

XXI. Letní škola učitelů matematiky a fyziky
3. – 7. srpna 2021 Litvínov
Srdečně vás zveme na 23. ročník Letní školy učitelů matematiky a fyziky ZŠ a SŠ. Účastníkům školy nabídneme program v rozsahu více než 20 hodin přednášek a seminářů, obsahujících v obou předmětech jak témata zaměřená na nové moderní vědecké výsledky, tak témata obsahující zajímavé didaktické přístupy a podněty. Nedílnou součástí bude také výměna zkušeností a materiálů mezi účastníky LŠUMF.
Místo konání: LŠUMF proběhne v areálu domova mládeže Scholy Humanitas v Litvínově
Finanční podmínky: Akce je akreditována MŠMT. Rozhodnutí o akreditaci přikládáme. Je možné žádat školu o proplacení akce. LŠUMF bude stát celkem 3000 Kč na jednu osobu. Případné fakturace je možné domluvit individuálně s Mgr. Lenkou Johnovou, hospodářskou pobočného spolku JČMF (l.johnova@email.cz). Členům JČMF, kteří si budou akci hradit sami, bude cena snížena o 500 Kč na 2500 Kč. Jak se přihlásit:
Pokud máte o tuto akci zájem, prosím, vyplňte přihlášku na www stránkách JČMF v Ústí nad Labem http://physics.ujep.cz/jcmf/hofmanova/2021/teacher.php. Do kolonky „Poznámka“ napište, prosím, Vaši aprobaci. To, že je přihláška vyplněna, poznáte tak, že se po Vašem přihlášení objeví Vaše jméno pod formulářem přihlášky v seznamu přihlášených. Přihlášky bereme jako závazné, každou změnu ve Vaší účasti nám proto neprodleně nahlaste. Děkujeme. Další informace: Program školy je tradičně koncipován tak, aby v rámci přednášek, seminářů i dalších částí programu byl prostor i pro sport a zábavu. Užijete hudební nástroje, sportovní výbavu a dobrou náladu. Součástí programu bývá i noční pozorování hvězd a zajímavé fyzikální pokusy v přírodě. Jakékoli dotazy ohledně přihlášení a plateb adresujte na l.johnova(zavináč)email.cz, ostatní dotazy pak na adresu magdalena.kratka(zavináč)ujep.cz. .
 
Datum konání
03.08.2021 - 07.08.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
JČMF pobočka Ústí nad Labem
Adresa
SOŠ Schola Humanitas, Ukrajinská 379
Litvínov
43601
Kraje
Ústecký
Url adresa
Registrace od - do
01.06.2021 - 30.07.2021
Typ
Pedagogové
Obor
Fyzika, Matematika, Pedagogika
Cílové skupiny
Pedagogové
Hodnocení