Evropská škola talentů

Aktivita je zdarma

Akce je určena žákům/žákyním středních škol, kteří/které projevují velký zájem o přírodní vědy, matematiku, informatiku a techniku a zajímají se o to, jak probíhá výzkumná činnost u společnosti Fraunhofer. V rámci workshopů se mohou zájemci těšit na samostatnou praktickou práci, experimentování, vlastní stavbu jednoduchých vědeckých přístrojů, výměnu názorů s dalšími zájemci o předměty STEM a diskusi o aktuálních vědeckých otázkách s vědci na místě. Workshopy budou zaměřeny na matematiku, hry a strojové učení, hacking, optické experimenty a ochranu životního prostředí. Komunikačním jazykem bude němčina.

Od účastnic/účastníků se očekává velmi dobrá znalost německého jazyka. Účast na akci je zdarma. Akci organizuje Fraunhoferova společnost pro rozvoj aplikovaného výzkumu. Fraunhoferova společnost pro rozvoj aplikovaného výzkumu je německá výzkumná organizace, jedná se o největší organizaci v oblasti aplikovaného výzkumu a vývoje v Evropě.

Více informací je k dispozici v informačním materiálu: 

pdf.pngEuropean Talent School 2022.pdf

zdehttps://www.fraunhofer.de/de/jobs-und-karriere/schueler/european-talent-school-dreilaendereck.html

Přihlašovací formulář:

https://www.fraunhofer.de/de/jobs-und-karriere/schueler/Fraunhofer-Talent-Schools/european-talent-school-dreilaendereck/anmelden.html

Datum konání
16.07.2022 - 19.07.2022
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
Internationales Begegnungszentrum St. Marienthal
Adresa
St. Marienthal 10
Ostritz-St. Marienthal
02899
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
10.03.2022 - 31.05.2022
Obor
Biologie, Chemie, Fyzika, Geografie, Matematika
Cílové skupiny
studenti SŠ
Hodnocení